Irodalmi kávéház:Beszélgetés Nyáry Krisztiánnal
A kötet szerzőjével Kurucz Éva beszélget.
A kötet szerzőjével Kurucz Éva beszélget.
Irodalmi kávéház
Így ettek ők: magyar írók és ételeik – Beszélgetés Nyáry Krisztiánnal
Nyáry Krisztián legújabb könyvében találkozik otthonunk két legőszintébb pontja: a kamránk és a könyvespolcunk. Az irodalomnak épp olyan ősi témája a gasztronómia, mint a szerelem. Ezt bizonyítja Krúdy kispörköltje, Kosztolányi habos süteménye vagy éppen József Attila sosem volt libasültje is. 30 író, 30 történet és kétszer annyi recept.
Műsoridő: 70 perc, egy részben.
A jegyár magában foglalja egy kávé/tea árát.
Fotó: Tombor Zoltán
A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat.
"A szűk völgyekben, a világ nyüzsgésétől távol élő erdélyi emberek, még szoros egységben léteznek a természettel. A dombhajlatokban, völgyekben meghúzódó…
A legrangosabb szakmai elismeréseit gálaműsor keretében hirdeti ki színházunk 2024-ben is. Az évadban nyújtott kiemelkedő teljesítményért elismerést kap az évad…
Posten im Warenkorb
insgesamt:
Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!