Program


SteelO koncert

SteelO koncert

„Engedd a bajt, papírcsónakként...”
- erre buzdítja a hallgatóit a 2018-ban alakult miskolci SteelO zenekar.  több...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 20. szombat, 20:30

Dallamos, rappel és trombitával fűszerezett fúziós zenéjük fő csapásirányai a funky, a rap/hip-hop, a soul, az R’n’B és a populáris műfajok elemei. Az örömzenélés keretein belül mély és könnyed üzenetek közvetítése egyaránt céljuk.
A csapat bemutatkozó kislemeze Problémamentes címen jelent meg 2020 tavaszán, melyet bemutattak a Jazzy Rádió „Jazzy Hungarikum” című műsorában is. A zenekar több zenei tehetségkutató versenyen is nívós helyezéseket, kiemelkedő egyéni hangszeres játékért járó különdíjakat, zenei menedzsment-konzultációt, illetve koncertlehetőséget érdemelt ki.
Érdemes velük tartani, hiszen a zenekar legújabb lemezének anyaga is elhangzik majd, számos eddig még nem hallott dallal és újdonsággal karöltve.

Mindenkit szeretettel várunk! Hatalmas buli lesz!

 

Ajánlatunk


A Hagyományok Háza állandó táncháza, melyet 19-21 óráig tánctanítás előz meg. A tánctanításnak és a táncháznak a Hagyományok Háza Átriuma ad otthont, minden szombaton 19 óra és hajnali 2 között! Szombat esténként itt a helyed a Hagyományok Háza táncházában, tanuld és járd velünk a táncot!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

További ajánlataink


A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület  Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

AZAHRIAH TRIPLÁZIK A PUSKÁSBAN!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!